Met meer dan 1500m2 is er voldoende ruimte in de Omnisporthal van Sport Vlaanderen te Gent om het BK te organiseren. Zo is er plaats voor een podium, 50 normale dartbanen en 8 dartbanen voor G-darts.

Omnisporthal Sport Vlaanderen

Zuiderlaan 14 (De Blaarmeersen)

9000 GENT

Wegbeschrijving

Neem de autosnelweg E40 richting Gent. Neem afrit 14 Gent Expo. Laat het Holiday Inn Hotel en de Expo aan uw rechterkant liggen. Vervolg rechtdoor over het rondpunt richting “R4 Zelzate”. Over de brug en langs de vaart volg je deze gedurende 2,8 km om dan rechts af te slaan richting “Blaarmeersen”. Sport Vlaanderen Gent is gelegen juist voor de inrit van het Sport- & Recreatiecentrum Blaarmeersen.

 

Met de trein spoor je naar het treinstation Gent Sint-Pieters. Op busperron 8 neem je de bus 19 rechtstreeks naar de Blaarmeersen. Afstappen doe je best aan de halte ”Topsporthal Vlaanderen” (haltenummer 201650) aan de ingang van het Sport- en Recreatie-gebied De Blaarmeersen. 
Van aan Sport Vlaanderen Gent is het stadscentrum rechtstreeks bereikbaar met bus 38 of 39.

 

Een taxi van aan de standplaats aan het Gent Sint-Pieters station kost normaal 8 euro.

In samenwerking met Stad Gent en met de Gentse taxi-ondernemers heeft Bond Beter Leefmilieu een sensibiliseringscampagne op poten gezet waarbij ze burgers willen aansporen om bij gebruik van een taxi te kiezen voor elektrisch vervoer. Op www.elektrischetaxis.be staan alle Gentse taxi-ondernemingen die elektrische taxi’s aanbieden. Deze zijn niet duurder dan gewone taxi’s, veroorzaken geen luchtvervuiling, maar zijn wél even comfortabel. Samen houden we onze Gentse lucht proper!

Parkeermogelijkheden

Er zijn voldoende parkeerplaatsen rondom de Omnisporthal te Gent.

Parkeer je wagen liefst op parkings G, H of I

Blaarmeersen

G Parking Oost Blaarmeersen – 727 plaatsen 

H Parking Centraal Blaarmeersen – 205 plaatsen

I Parking West Blaarmeersen – 160 plaatsen